Testare UMF Cluj - Teste RT-PCR pentru determinarea noului coronavirus


Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” face testări la cerere pentru stabilirea diagnosticului de sindrom respirator acut sever (COVID-19) determinat de noul coronavirus, prin metoda RT-PCR.

Recoltările se realizează în amfiteatrul Gh. Bilașcu, Piaţa Lucian Blaga 1-3 (în spatele Casei de Cultură a Studenților), de marți până joi, între orele 7 și 9. Vă puteți programa pentru testare de luni până vineri, între orele 11-13, la nr. de telefon 0374834810. Trebuie să aveți la dumneavoastră o copie după cartea de identitate, iar pentru cei care vor călători în afara țării cu pașaport, o copie după acesta. Tariful pentru persoane fizice, instituții publice, societăți comerciale, fundații, asociații, etc. este de 290 lei/pers. Acesta se poate negocia în funcție de numărul de teste solicitate pentru contracte de tip abonament, care implică testări multiple.

În situația în care solicitantul a mai avut testări anterioare pentru COVID-19 și le-a fost atribuit un cod DSP, este necesar să se prezinte cu acest cod.

Rezultatul testului se eliberează în 24 de ore și se transmite prin e-mail.

La cerere, rezultatul se poate oferi și în limba engleză.

Comentarii Facebook