Terra Fan Taxi induce clientii in eroare. Care e șmecheria pentru a atrage clienții grăbiți?

 

Firma de taxi Terra Fan este acuzată că își induce în eroare clienții, după ce a mărit tarifele ca si alte firme de taxi din Cluj-Napoca. 

 

Problema vine din modul in care noile tarife sunt afisate pe masini. In conditiile in care in ultimii 5-6 ani in Cluj nu a existat tarif pentru cursele externe, Terra Fan a introdus din nou acest tarif: pornire - 2,20 ron, km ziua - 2,20 ron, km noaptea - 2,40 ron, staționare ziua - 22,00 ron/oră si stationare noaptea - 24.00 ron/oră. 

 

Tarifele pentru curse interne(in oras) sunt aproape la fel ca si la celelalte firme care au marit: pornire 2,25 ron, km. ziua 2,25 ron, km. noaptea 2,51 ron si stationarea 22,50 respectiv 25,10 ron. Mare atentie: pe abtibildul cu tarifele de pe masini primul tarif afisat e cel extern care e mai mic. Un client grabit poate fi inselat foarte usor crezand ca daca va urca intr-o masina Terra Fan va plati mai putin. Majoritatea curselor de taxi se fac in oras, deci corect ar fi fost ca tarifele de oras sa fie afisate primele si nu invers. 

 

Acest model de excrocherie a mai fost intalnit mai demult la unele case de schimb valutar care inselau oamenii afisand un curs foarte bun dar pentru cecuri de calatorie, in timp ce la cash cursul era mult sub cursul real. Haideti sa incercam sa stopam astfel de practici chiar daca nu ne ating decat foarte putin la buzunar...”, ne-a scris Marius.

 

Dacă ați fost martorii uui incident, puteți trimite imagini sau informații pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter”.

 


Comentarii Facebook