Joi 7 Iulie

Teribilismul e în floare la Cluj! Un șofer de 19 ani a fost prins drogat la volan, în toiul nopțiiPolițiștii clujeni au descoperit, azi-noapte, u conducător auto circulând cu mașina prin Cluj-Napoca în timp ce se afla sub influența substanțelor psohoactive.

La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 01:10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, au depistat un tânăr, de 19 ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Dorobanţilor, fiind sub influenţa substanţelor psihoactive”, informează IPJ Cluj.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de Codul penal.

Șoferii care se află sub influența bputurlor alcoolice sau a substanțelor psihoactive au cauzat destul de multe accidente rutiere în ultima vreme. Un șofer beat la volan, cu o alcoolemie de peste 1.00 mg/l alcool pur în aerul expirat, a băgat 4 persoane în spital, după ce a cauzat un accident, luni, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook