Teorii halucinante ale unui teolog clujean, antivaccinist. Spune de ce au murit zeci de mii de vârstnici. Vaccinul e Necuratul


Teologul clujean Valentin Guia este anti-vaccinist și promovează teorii false sau care nu au nicio susținere științifică. Teologul face live -uri pe Facebook, unde mii de oameni îl urmăresc.   

Guia spune că mii de vârstnici din Italia și Spania au fost omorâți în primăvara anului trecut, în primul val al pandemiei, de faptul că fuseseră vaccinați antigripal și anticorpii lor nu au putut lupta cu noul coronavirus. 

Teologul a spus că noile restricții vin după ce a apărut o nouă tulpină.

Atunci, dacă în această perioadă de șase luni de zile și persoanele sunt vaccinate, apare un alt virus gripal și ele sunt injectate, toți anticorpii fiind setați prin vaccin să lupte împotriva Covid -19, persoana respectivă ar avea mari probleme. În sprijinul lucrurilor pe care vi le spun există deja un precedent, și multă lume nu vrea să vi-l spună, cu privire la bătrânii, care vă aduceți aminte la începutul pandemiei au murit cu zecile de mii. Ce s-a întâmplat atunci! Persoanele în vârstă din Spania și Italia sunt persoane cu pensii consistente, fiind persoane pricopsite, toți și-au permis anul trecut, atunci când era isteria cu gripa sezonieră să se vaccineze. Au existat și pe piața lor vaccinuri împotriva gripei sezoniere, e acea tulpină N1H1, sau ceva de genul acesta … Nu intru în detalii tehnice pentru că nu vreau să vă aduc informații inutile și să vă încarc cu informații inutile, pentru că este important să știți doar principiul pe care funcționează aceste vaccinuri. Ei au fost vaccinați 6 luni de zile împotriva virusului gripei, absolut toți anticorpii lor au fost setați să lupte împotriva gripei sezoniere. Ghinionul lor a fost că a apărut un virus nou, despre care se spune că a venit din China. Organismul lor era setat prin vaccinul respectiv.

Să dea bunul Dumnezeu ca în șase luni să nu apară un alt virus, dar dacă anticorpii noștri sunt setați în totalitate, matricea lor este programată să distrugă COVID -19, și apare un alt virus gripal sunt probleme mari”, a explicat teologul Valentin Guia.

Afirmațiile acestuia dezinformează. Un vaccin antigripal nu este atât de scump, încât lumea să nu și-l permită. Vaccinul antigripal tradițional (trivalent) oferă protecție împotriva îmbolnăvirilor de gripă cu trei virusuri gripale: un virus gripal A (H1N1), un virus gripal A (H3N2) și un virus gripal B. Vaccinul tetravalent oferă protecție împotriva unui virus suplimentar B. Virusurile gripale de timp B au fost numite B/Victoria și B/Yamagata. Costul începe de la 23 de lei și ajunge la 60 de lei per doză. Influvac costă 23 de lei, Vaxigrip 33 de lei, iar Vaxigrip Tetra ajunge și la 60 de lei.

Nici afirmațiile că apariția virusului COVID-19, după vaccinarea antigripală, a dus la moartea a zeci de mii de persoane nu este reală.

Consultant Medical, Dr. DANIELA DANA IONESCU, a explicat pentru medicover.ro că vaccinarea antigripală este chiar necesară în timpul noii pandemii. ”Pentru sezonul gripal, vaccinarea antigripala va fi foarte importantă pentru a reduce gripa, deoarece poate contribui la reducerea impactului general al bolilor respiratorii asupra populatiei si, astfel, la reducerea sarcinii rezultate asupra sistemului de sanatate in timpul pandemiei COVID-19. Un vaccin antigripal poate oferi, de asemenea, mai multe beneficii individuale pentru sanatate, inclusiv evitarea imbolnavirii, reducerea gravitatii bolii dvs. daca faceti gripa si reduce riscul unei spitalizări asociate gripei”.

Răzvan Cherecheș, cercetător și profesor de sănătate publică Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj, unde conduce Departamentul de Sănătate Publică, a demontat într-o declarație de zilele trecute acest mit invocat și de preotul Guia, conform căruia vaccinul antigripal actual nu ar fi bun pentru tulpina nouă, apărută în Anglia. Vaccinul este recomandat, dar acest lucru nu exclude apariția unei mutații în fața căreia vaccinul să nu mai fie la fel de eficient în viitor. Acesta nu este cazul noii tulpini descoperite în Marea Britanie, a spus Cherecheș.

Acest lucru a fost confirmat și de specialiștii consultați de Guvern: ”S-a demonstrat că anticorpii produși în urma infecției naturale cu virusul SARS-CoV-2 recunosc multe regiuni ale proteinei de suprafață a virusului (proteina Spike). Într-adevăr, modificarea acestor regiuni din cauza mutațiilor ar putea conduce la scăderea eficienței anticorpilor (fie ei produși în urma infecției naturale sau în urma vaccinării). Dar, pentru ca acest lucru să se realizeze, ar fi necesară acumularea unui număr mare de mutații astfel încât să fie eliminată complet protecția conferită, iar acest fenomen ar dura o perioadă lungă de timp, luând în considerare rata de mutație a virusului”.

TeologuL Valentin Guia a continuat prelegerea spunând că oferă și soluții celor care nu știu ce să facă: să renunțe la viața nesănătoasă și să se lepede de Satana.

Soluție vine din scriptură, categoric. Niciodată nu vă voi da soluții pământești. 

Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea lui. Ne-a creat perfecți și ne-a pregătit și împotriva virușilor. Ne-a pregătit împotriva tuturor lucrurilor care ar putea interfera cu noi și să ne oprească drumul spre nemurire. Fapt pentru care organismul nostru este pregătit împotriva tuturor virușilor care ar putea să apară. Problema este că noi din dorința și insuflarea necuratului, a păcatului, din jurul nostru, noi distrugem această creație a lui Dumnezeu. 

Noi am distrus acest corp din cauza unora care și-au dorit foarte mult să se îmbogățească și care ne-au adus lucruri artificile, care nu sunt de la Dumnezeu și ne-au distrus acest organism și acestea sunt alcoolul, mâncărurile artificiale, tot felul de aluaturi congelate, mâncăruri de la firme e care ni vreau să le reproduc și naturalul lui Dumnezeu l-am lăsat de-o parte. 

Eu călătoresc foarte mult prin țară mergând să ajut copiii. Mă doare sufletul când văd pe marginea drumului virusul lui Dumnezeu pe mesele celor care comercializează produse apicole. Stau amărâții aceia în soare, în frig în ploaie și încearcă să vă lămurească că propolisul aela, mierea de albine, nectarul albinelor sunt lucruri care dezvoltă anticorpii noștri la modul general, nu-și direcționeze spre un anumit virus, dar noi, în detrimentul lor, preferăm să mâncăm toate prostiile. 

Preferăm să îi scoatem pe țăranii care aduc cătina, la cătină la țară i se mai spune ”vitamina C Dumnezeiască”. Ne ducem la farmacie să le facem bani companiilor farmaceutice, care ne aduc vitamina C artificială, că parcă noi nu am fi suficient de inteligenți să o luăm din natură.

Voi alegeți să urmați cuvântul Domnului sau să vă îmbuibați de medicamente și de vaccinuri și să dați satisfacție Necuratului”, a încheiat teologul.

Ministerul Sănătății informează că: ”Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”.

Comentarii Facebook