Scurt-Circuit ca un foc de artificii la un branșament electric de pe drumul Sfântul Ioan - VIDEO


Un branșament electric de pe strada Sfântul Ioan s-a defectat și a făcut un scurt-circuit, care a avut nevoie de intervenția pompierilor.

Am avut o intervenție, duminică seara, pentru limitarea extinderii flăcărilor generate ca urmare a defectării unui branșament pentru alimentarea cu energie electrică a unui imobil.

O autospecială și un echipaj al furnizorului de energie electrică au fost alertate ca urmare a unei defecțiuni a branșamentului care făcea legătura între liniile de pe stâlpii de transport a energiei electrice a imobilului situat pe drumul Sfântul Ioan, din municipiul Cluj-Napoca”, au precizat pompierii.

Intervenția pentru stingerea focarelor a fost realizată după ce a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică prin branșamentul respectiv de către echipa de electricieni a furnizorului de utilități, folosindu-se două stingătoare. 

Din fericire, focarele nu s-au extins mai departe de elementele situate lângă stâlpul respectiv, deși în apropierea acestuia se aflau mai multe anexe gospodărești.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment.

Comentarii Facebook