Tentativă de omor la Cluj! Agresorul a fost reținut de polițiști



Un clujean de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, acesta fiind acuzat de tentativă de omor. Bărbatul i-a cauzat victimei leziuni care necesită 65-70 de zile de îngrijiri medicale.

La data de 22 iulie a.c., ora 11:48, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată despre faptul că în noaptea de 21 spre 22 iulie a.c., în jurul orei 01:00, un bărbat de 24 de ani, din judeţul Maramureş, ar fi fost victima unei agresiuni comise pe strada Traian Vuia din Cluj-Napoca”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că între doi bărbaţi a survenit un conflict spontan, în apropierea unui local public, după ce anterior au consumat împreună băuturi alcoolice.

Un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, i-ar fi aplicat victimei lovituri în zona capului cu un obiect contodent, cauzându-i leziuni care necesită 65-70 de zile de îngrijiri medicale.

La data de 22 iulie, în baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul de 35 de ani a fost reţinut 24 de ore pentru comiterea unei tentative la infracţiunea de “omor”, faptă prevăzută de Codul penal. Acesta urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul unităţii de parchet competente.

Comentarii Facebook