Tentativă de JAF cu toporul în Cluj-Napoca, la o sală de jocuri Seven. Atacatorul mascat a fost luat la șuturi și a fugit - VIDEO


Un bărbat mascat a comis o tentativă de jaf la sala de jocuri Seven, din cartierul clujean Grigorescu, în noaptea de joi spre vineri, 23/24 martie.

Bărbatul mascat a intrat în viteză cu un topor în mână și a sărit să îl atace pe angajatul firmei care era de serviciu. Curajos, acesta a reușit să îl pună pe fugă pe agresor, care a dispărut pe strada Ciortea din Grigorescu, scrie Foaia Transilvana.

Poliția Cluj face cercetări.

La data de 24 martie a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că la aceeași dată în jurul orei 03.30, în timp ce își desfășura activitatea într-un local de pe strada Fântânele, o persoană necunoscută, mascată, ar fi pătruns în interior, având în mână un obiect contondent, iar prin amenințări i-ar fi solicitat bani.

Bărbatul de 35 de ani ar fi încercat să-l imobilizeze, însă ulterior persoana mascată a reușit să fugă de la fața locului, fără a-i provoca leziuni și fără a sustrage bunuri.

În cauză sunt efectuate activități investigative sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, în vederea identificării autorului și dispunerii măsurilor legale”, precizează anchetatorii, pentru Știri de Cluj.

Comentarii Facebook