Tensiuni la inmormantarea tatalui lui Emil Boc! Sotia premierului: Ziaristii astia nu mai au niciun pic de respect Galerie FOTO


Funeraliile tatalui premierului Emil Boc au atras astazi foarte multe personalitati politice in satul Rachitele, iar localnicii s-au inghesuit ca sa-i vada.


La ceremonie au participat de la politicieni de prim rang precum presedintele Traian Basescu, ministrii Traian Igas, Elena Udrea, Daniel Funeriu, presedintele Senatului Vasile Blaga, pana la cantaretul de muzica populara Aurel Tamas si multi altii.

 

Drumul spre cimitir a fost unul dureros pentru familia premierului, fiind vizibil ca Emil Boc s-a abtinut cu greu sa nu planga, fiind mereu cu lacrimi in ochi. Primul ministru si-a consolat mama care a plans tot drumul dintre curtea casei parintesti si cimitir, incercand sa o linisteasca.

 

Toti satenii au avut doar cuvinte de lauda despre Ioan Boc, spunand ca familia acestuia a fost una de frunte in sat.

"Daca a ajuns pana la varsta asta va puteti da seama ca a fost un om echilibrat. A fost muncitor si harnic de aceea au fost niste oameni cu stare. Familia lui a fost una de frunte in sat asta nu datorita relatiei cu primul ministru, ci datorita a ceea ce au obtinut prin munca", a spus Cristina Bortos, o localnica.

Cu toate astea, a fost si tensiune la inmormantarea tatalui premierului, o participanta la eveniment certandu-se cu un reporter in timp ce ii punea cateva intrebari unui satean.

"Nu se face asa ceva, totusi este o inmormantare. Nu va invata nimeni sa aveti putin respect, in alte imprejurari as intelege dar nu acum", a tipat frurioasa o doamna.

De asemenea si sotia premierului, Oana Boc, i-a mustrat pe jurnalistii care se inghesuiau sa obtina imagini de la eveniment cu premierul, pe traseul dintre casa parinetasca si cimitir.

"Oamenii astia nu mai au un pic de decenta, niciun pic de respect", a fost reactia sotiei lui Emil Boc, la adresa reporterilor.

 

Presedintele Romaniei si grupul de ministri nu au participat decat la ceremonia din curtea casei parintesti a lui Emil Boc, la groapa fiind condus doar de catre rude, sute de localnici si personalitati politice locale.

Comentarii Facebook