Temutul Gore s-a pocăit și a divorțat de nevastă. Ce mesaj are pentru cei care l-au turnat - VIDEO


Temutul interlop Gore de la Cluj a devenit un om al Domnului și ține predici pe Youtube. Gore are încă un fizic impresionant, pentru care a fost apreciat și care l-a făcut să fie atât de temut înainte de anii 2010.

Puțini știu însă că acesta a divorțat în secret de soția lui, care a i-a fost alături ani la rând. 

Gore de la Cluj, pe numele real David Marius, a divorțat de soția lui, Aurora, înainte să părăsească penitenciarul.

Admite cererea formulată de petenţii DAVID AURORA, şi DAVID FLORIN-MARIUS, şi în consecinţă:

-dispune desfacerea prin acord a căsătoriei încheiate în data de 18 august 2010, căsătorie trecută în registrul stării civile al Municipiului Cluj-Napoca sub nr.1372/18.08.2010;

-petenta îşi va relua numele avut anterior căsătoriei, acela de NEAGA”, se arată în hotărârea judecătorească, conform wowbiz.ro.

Aurora David a fost alături de el și când acesta a fost reținut pentru că a înjunghiat un brancardier UPU Cluj. ”Gore e nevinovat”, a spus aceasta procurorilor. Aceasta a mai afirmat că cineva i-a dar substanțe halucinogene lui Gore, cu o seară înainte, iar acesta le-a folosit crezând că sunt pentru dezvoltarea musculaturii.

Temutul Gore și-a făcut canal de YouTube și spune rugăciuni - VIDEO

Carmen, prima soție a lui Gore de la Cluj, a spus și ea că acesta a fost drogat de alte persoane. Gore le-a povestit judecătorilor că el și cele două soții ale lui sunt urmăriți de bande din Cluj care au filmări pentru adulți cu cele două femei și vor să-i șantajeze.

Gore a transmis un mesaj, printr-un apropiat, către cei care l-au turnat 

Mirciulică Gordon, purtătorul de cuvânt al lui Gore, a spus că ”eu nu îl văd interlop. Omul a făcut sport de performanță. E greu! I s-au adus multe acuzații neadevărate. Îi făceau s… oral în mijlocul discotecii. Felu cum umbla cu vioara prin centrul Clujului. Față în față omul e greu, dar în spate mulți sunt tari în gură. 

Am spus că cei care l-ați turnat și veți plăti. Eu îmi asum ceea ce fac. Plata trebuie să o faceți prăduitorilor, dacă vă placeți să turnați”, a spus acesta.

Comentarii Facebook