Temperaturi ridicate pentru această perioadă la Cluj. Cum va fi vremea până la 1 februarie



Meteorologii anunță temperaturi destul de ridicate pentru această perioadă în urmaă toarele zile, însă vremea se va răci la sfârșitul lunii.

ANM a și o prognoză pentru perioada 19 ianuarie -1 februarie.

Pe parcursul primelor 5 zile, vremea în Transilvania va fi mai caldă decât în mod obişnuit, cu temperaturi maxime apropiate de o medie de 7 grade. În intervalul 24-27 ianuarie, această medie nu va mai depăşi 4 grade, iar ulterior va fi în jur de 2 grade. Valorile termice nocturne vor fi permanent negative şi local se va consemna gerul în depresiuni, cu precădere între 28 ianuarie şi 1 februarie, când media regională a temperaturilor minime va fi în jur de -5 grade.

Până pe 22 ianuarie şi după 28 ianuarie, condiţiile de apariţie a precipitaţiilor vor fi reduse, dar în celelalte zile vor fi precipitaţii mixte, care pe arii restrânse pot fi moderate cantitativ în 23, 24 şi 27 ianuarie. Vor fi condiţii de polei.

La Cluj sunt anunțate temperaturi de până la 9 grade Celsius în următoarele zile, iar minimele termice nu vor ajunge sub 0 grade Celsius. Totuși, din 28 ianuarie temperaturile vor începe să scadă.

Comentarii Facebook