Telefonul şi căştile Laurei Roșca au fost furate de pe plajă. Polițiștii au reușit să prindă hoțul datorită unei aplicației instalate chiar de tânără


Telefonul şi căştile artistei DJ Lalla au fost furate de pe plajă. Hoţul a fost prins cu o aplicaţie pe care chiar Laura o instalase. Poliţia confirmă că fata care apare în imaginile filmate în zona cluburilor din Mamaia este Laura Roșca.

Oamenii legii mai spun că hainele ei nu au fost găsite. Adidaşii, căştile şi telefonul au fost luate de un om al străzii, la care au ajuns prin intermediul aplicaţiei care permite urmărirea telefonului. 

La aproape o săptămână de la începerea anchetei, procurorii încă nu au desluşit misterul morţii Laurei Roşca, cunoscută şi sub numele de DJ Lalla. Dosarul este deschis pentru ucidere din culpă, iar tânărul de la care plecase fata înainte de a fi găsită fără suflare a fost deja audiat de anchetatori şi are calitate de martor în dosar. Totodată, mai multe obiecte aparţinând fetei au fost găsite de un turist în faţa unui club de la malul mării, scrie Antena 3 CNN.

Comentarii Facebook