Sambata 23 Ianuarie

Țeapă de zile mari pentru un taximetrist din Gherla. Clienții i-au dat bani falși VIDEOUn taximetrist a avut parte de o cursă de coșmar după ce a luat o țeapă de 200 lei în urma unei comenzi la Fundătura.

Bărbatul a primit o comandă, de 1 mai, de la un șofer rămas în pană, care l-a rugat să îi aducă o canistră de benzină, dar și alte produse.

Soferul de pe taxi s-a conformat, a facut cumparaturile si s-a deplasat la Fundatura. Acolo a intalnit cativa tineri, se pare din Rascruci, care ramasesera in pana pe sosea. Acestia l-au tinut de povesti pe taximetrist pana au umplut rezervorul, au luat produsele, totul in valoare de 150 de lei, i-au dat soferului o bancnota de 200 de lei, dupa care au demarat in tromba, spunandu-i din mers taximetristului sa pastreze restul, potrivit gherlainfo.ro.

Taximetristul s-a bucurat de bacșișul de 50 lei primit, însă în scurt timp acesta a observat că bancnota primită era de fapt o hârtie lucioasă de 200 lei, pe care o folosesc cadrele didactice pentru a-i familiariza pe elevi cu valorile.Patronul firmei de taxi așteaptă să își recupereze paguba, altfel amenință că se va adresa Poliției.

.

Comentarii Facebook