Taximetristul clujean care i-a furat bagajele unei bătrâne este recidivist. Mai are două condamnări pentru pentru furt și tâlhărie



Polițiștii clujeni au reușit să îl identifice pe taximetristul care a furat bagajele unei cliente, în care se aflau medicamentele de cancer ale acesteia.

Clujeanul fără inimă se numește Emilian Pintea, are 33 de ani și de ceva timp era angajatul unei companii de taximetrie din Cluj Napoca. Acesta este multiplu recidivist, fiind condamnat în minorat, pe când avea 15 ani, pentru furt calificat iar ulterior pentru tâlhărie, potrivit evz.ro.

Bărbatul figurează cu două condamnări în cazierul judiciar, una în anul 1997 pentru furt și alta în anul 2000, pentru tâlhărie.

Cazul a ajuns în atenția publicului după ce fiica femeii jefuite a postat un mesaj pe Facebook cerând ajutor pentru a depista taximetristul care a plecat cu bagajele mamei sale, în care se aflau și medicamente foarte importante.

Vezi mai multe AICI - Un taximetrist din Cluj a fugit cu geamantanul clientei - SHARE

Bărbatul a fost depistat de polițiști în data de 5 februarie, acesta fiind reținut pentru 24 de ore. Totuși, ulterior taximetristul a fost eliberat, deoarece procurorii au considerat că fapta acestuia este minoră și că nu vor putea obține un mandat de arestare emis de un judecător.

 

Guvernul a aprobat, la sfârșitul lunii trecute, o ordonanță prin care le interzice companiilor de taximetrie să mai angajeze șoferi care nu au cazierul ”curat”. Aceștia nu trebuie să aibă condamnări pentru infracţiuni contra siguranţei pe drumurile publice, pentru trafic şi consum de droguri sau contra vieţii şi integrităţii corporale.

Comentarii Facebook