Duminica 28 Aprilie

Taximetristul care face de rușine breasla clujeană! A taxat un client cu 220 de lei și refuză să restituie banii


Taximetristul clujean care a taxat un client cu 220 de lei, pentru o cursă de 20 de lei, refuză să restituie suma percepută în plus. 

Este vorba despre o cursă preluată luni seara, din Piața Unirii spre cartierul Zoriloir. 

Cum a plătit un clujean de 10 ori cursa cu taxiul: ”Acum nu mai pot da de taximestrist să îi bat obrazul!” - FOTO

Clujeanul care a fost victima acestui gest neplăcut a spus că nu a fost atent și s-a încrezut în taximetrist. ”Am observat cele petrecute abia dimineața. Acum nu mai pot da de taximetrist să îi bat obrazul!”, a spus acesta.

Inițial s-a crezut că este o eroare, dar acum s-a dovedit că taximetristul nu vrea să restituie banii. ”Eu am încercat să discut cu el. A inventat povești, a pus-o pe nevastă să răspundă. Eu am vrut să fiu om cu el, dar nu merită. Azi depun plângere la secția din Zorilor”, a precizat păgubitul. 

Conform unor surse din cadrul Poliției Cluj cazul va fi încadrat la înșelăciune. Identificarea șoferului care a condus taxiul se va face rapid, pentru că este în baza de date a Primăriei Cluj-Napoca. 

Știri de Cluj l-a contactat și pe Ioan Pugna, unul dintre liderii locali ai taximetriștilor. Acesta a spus că a încercat să identifice taximetristul, dar fără succes. Acesta a recomandat să se apeleze la poliție, dacă lucrurile nu se rezolvă.

De menționat că nimeni de la firma Alexia Auto SRL nu ne-a contactat, deși cazul a fost preluat la nivel național.

89a3dd344d912ee2e1f8ca4241816e1c.jpg

Comentarii Facebook