Taximetriștii din Cluj-Napoca, protestează împotriva Uber - VIDEO

 

Taximetriștii din Cluj-Napoca au protestat în trafic față de Uber. Aceștia au mers cu viteză redusă și au claxonat.

 

Protestul a început în parcarea de la Sala Sporturilor, iar de acolo taximetriștii au hotărât sa plece pana in parcare la Sun, anunță reprezentanții Asociației Taximetriștilor Cluj - The Good Cab.

 

Din parcarea de la standul Sun, taximetriștii au pronit în jurul orei 13.45 spre Florești ”până in zensul giratoriu de BMW, iar de acolo venim înapoi. Protestul este spontan și se circulă cu viteză redusă”.

 

Taximetriștii au decis spontan să pornească într-un ”marș” auto prin Cluj-Napoca. La acțiune participă circa 300 de autoturisme.

-------------------

 

UPDATE

 

Reprezentanții Uber au spus că 10.000 de clujeni apreciază serviciile companiei.

 

În Cluj, UBER a devenit deja parte din viața de zi cu zi a peste 10.000 de oameni care apreciază UBER pentru că este un serviciu de calitate, sigur și simplu de folosit.  

 

UBER este un serviciu care aparține economiei digitale, un serviciu care nu este încă definit în România. Suntem de acord cu reprezentanții asociațiilor din industrie: este nevoie de o definire corectă a serviciilor noi, precum cele oferite de UBER și de o reformă a legislației în domeniu. Este și recomandarea Comisiei Europene. În plus, tot mai multe state europene (Estonia, Lituania, Portugalia si Finlanda) își adaptează legile pentru a oferi consumatorilor mai multe opțiuni, iar șoferilor parteneri un cadru mai clar în care să desfășoare această activitate ocazională. UBER este un serviciu care pune orașele în miscare. Iar astfel de proteste care blochează Clujul nu fac decât să încurajeze mai mulți oameni să aleagă alternative ca UBER”, a declarat Alexandra Corolea, purtător de cuvânt UBER în România.

Comentarii Facebook