Taximetriștii clujeni sunt în RĂZBOI și cu TAXIFY! Ce se va întâmpla. FOTO controversată

 

Taximetriștii clujeni se pregătesc să pornească un proces și contra Taxify.

 

Discutii si decizii legate de procesul cu Rebu si inceputul procesului cu Taxify. Va asteptam in numar cat mai mare la Sala Sporturilor in 4 iulie orele 15!!!”, anunță oficialii Asociației Taximetristilor Cluj. 

 

Până acum, Asociația a deschis proces numai contra Uber, pe care l-a câștigat în primă instanță, dar Uber spune că va contesta decizia prin care i se interzice funcționarea în Cluj-Napoca.

 

Părerile clienților pe marginea acestor procese sunt împărțite. Chiar dacă apreciază faptul că tarifele la taxi nu pot fluctua și reprezintă o stabilitate, foarte mulți se plâng de condițiile din unele taximetre și de faptul că la anumite ore, mai ales în centrul orașului, este aproape imposibil să găsești un taximetru.

 

Ce părere aveți despre serviciile de ride sharing: Uber și Taxify?

 

Aceste servicii pretind că nu fac taximetrie, deși în esență fac exact acest lucru, iar taximetriștii îi acuză că fac concurență neloială, pentru că ei nu trebuie să fie autorizați și avizați. 

 

Asociația a postat pe Facebook o fotografie prin care batjocoresc cele două servicii private, arătând că starea de spirit este încinsă.

 

Comentarii Facebook