Taximetriștii clujeni OBLIGAȚI să dezinfecteze mașinile după fiecare cursă


Primăria municipiului Cluj-Napoca a emis, miercuri, o serie de măsuri pentru limitarea răspândirii noului coronavirus COVID-19, care au intrat în vigoare din data de 11 martie.

Primtre măsuri se numără și obligația Compania de Transport Public de a dezinfecta mijloacele de transport în comun. De asemenea, taximetriștii sunt obligați să dezinfecteze mașinile după fiecare cursă.

Se instituie obligația pentru Compania de Transport Public de a asigura dezinfecția habitaclului mijloacelor de transport în comun la finalizarea traseului (ex. bare și suporti de susținere, uși, scaune, validatoare etc) începând cu data de 11.03.2020 până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației la nivel național. Ecranele automatelor și validatoarele din stațiile Companiei de Transport Public vor fi dezinfectate de cel puțin 2 ori pe zi, începând cu data de 11.03.2020 până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației la nivel național;

Se instituie obligația pentru furnizorii privați de transport persoane în regim de taxi din Municipiul Cluj-Napoca de a lua măsuri de igienizare și dezinfectare a habitaclului mijloacelor de transport, după fiecare cursă (ex. portiere, mânere etc.) începând cu data de 11.03.2020 până la data de 31.03.2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației la nivel național;”, se arată în lista de măsuri transmisă de Primărie.

Comentarii Facebook