Taximetriști ilegaliști în zona Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj

 

Mai mulți taximetriști care nu deșineau atestat profesional sau aveau autorizația de funcționare expirată au fost depistați în zona Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj.

 

În perioada 17-18 aprilie a.c., între orele 11.00 - 13.00 şi 22.00 - 01.00, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj - Biroul de Poliţie Transporturi Aeriene Cluj, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj Napoca - Biroul Poliţiei Rutiere, sprijiniţi de Poliţia Locală a municipiului Cluj-Napoca şi de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Cluj, au organizat şi executat o acţiune pe linia respectării legislaţiei privind desfăşurarea taximetriei şi transportului de persoane, precum şi a staţionării neregulamentare pe carosabil.

 

Activităţile s-au desfăşurat în zona Aeroportului Internaţional ”Avram Iancu” Cluj.

 

În acest context, au fost controlate 69 de taximetre, fiind aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, 7 prevăzute de O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 7 la H.C.L. 109/2010, în valoare de aproximativ 7.200 lei”, precizeză reprezentații IPJ Cluj.  

 

Poliţiştii au identificat 3 conducători auto care desfăşurau activităţi de taximetrie, fără a deţine atestat profesional şi unul care avea autorizaţia expirată. 

Comentarii Facebook