Miercuri 24 Aprilie

Taximetrist din Cluj-Napoca, acuzat că practica ilegal taximetria în Florești, se apără: Am fost infractorul Nr. 1 din Florești


Disputa privind practicarea taximetriei în mod ilegal în Florești sau Cluj-Napoca continuă. Un ultim incident s-a produs în noaptea de luni spre marți. 

Doresc să-i fac vedete!.. S-au comportat ca niște vedete, așadar merită acest lucru!  Taximetrist, cu  licenta pe Cluj -Napoca, efectuez cursă cu client, din Piața Unirii (Cluj Napoca) - str. Sub Cetate ( Florești). Las clienta la destinație.... după care mă opresc să-mi cumpăr o cafea, (ora 00,45) de la automatul de cafea de pe str. Cetății ,......când, după puțin timp, surprise, apar  lângă mine vajnicii apărători ai comunei, un Duster bengos de la Poliția Locală Florești, cu 3 gealați echipați ca pentru trupele antitero, ...și care au încercat la intimidare să-mi impute verbal, faptul că aș desfășura ilegal taximetrie pe raza localității Florești !!! Dacă au văzut că nu ține faza cu intimidarea, și că încep să fac poze și să le spun că înregistrez dialogul, m-au poftit să plec din teritoriul apărat atât de strașnic de ei. Am fost infractorul Nr. 1 din Florești, în noaptea aceasta!!!  Domnule Șef al Poliției Locale Florești, vă rog să-i premiați pe cei 3 subalterni ai dvs., care așa au înțeles dânșii că trebuie să-și desfășoare munca de prevenire/combatere a actelor antisociale pe raza comunei Florești!  Rușine, rușine, rușine!!!”, a transmis un taximetrist.

Conform prevederilor legale, taximetriștii au voie să practice meseria pe teritoriul localităților unde au licență. Pot duce un client în altă localitate, dar nu pot lua clienți de acolo. 

Comentarii Facebook