Taximetrist clujean care a crezut că e mai șmecher ca restul: E un comportament sfidător la adresa celorlalți șoferi - VIDEO


Un taximetrist clujean a fost filmat cum a depășit coloana de mașini de pe strada București, pentru a tăia fața tuturor la stop. Gestul a fost taxat de un alt șofer.

Venind pe strada București, dinspre direcția Marasti, un taxi a depasit toata coloana de la semafor care urma sa faca stânga pe strada. Traian.

A stationat in fata mea pe banda de la dreapta, blocand banda pana cand s-a făcut verde la stanga, după cum se poate observa din filmarea de mai jos.

Ramane sa decideti dumneavoastra daca se pot aplica sancțiuni legale, sau măcar avertisment pentru acest tip de comportament sfidător la adresa celorlalți șoferi care așteptau in coloana.

Se poate observa cu usurinta ca ar fi avut loc și timp sa se incadreze in coloana, dar a preferat sa nu o facă și să blocheze banda de mers la dreapta în schimb”, ne-a relatat un cititor.

Gestul este lipsit de respect față de restul participanților la trafic. Să sperăm că incientul este unul izolat, pentru că taximetriștii sunt un pilon important al transportului public clujean. 

Comentarii Facebook