Taxa introdusă de o renumită carmangerie din Cluj l-a lăsat fără cuvinte pe un clujean: „Taxe pentru proști, vor pierde jumătate din clienți”


De la prețul imobiliarelor până la prețul produselor de bază, Clujul devine tot mai scump, reflectând o realitate economică care aduce provocări suplimentare pentru rezidenții săi. Oamenii sesizează tot mai des că prețurile cresc în lanț, iar fiecare comerciant încearcă să introducă taxe noi. Este și cazul unei carmangerii din Cluj-Napoca care a reușit să-l înfurie pe un client fidel introducând o „taxă de cuptor” pentru produsele sale. 

Marea i-a fost mirarea bărbatului când pe lângă banii ceruți pentru porția obișnuită de mâncare, pe bon i-a fost adăugată și o „taxă de cuptor”. Despre aceasta clientul a aflat când a ajuns la casă. 

„Venise ora de prânz și m-am gândit să mă duc pe strada Dunării, să mănânc la Moldovan, unde mâncasem întotdeauna porția de ceafă cu cartofi prăjiți, maxim 20 de lei plăteam întotdeauna. 

Azi am decis să cumpăr piept grill tot cu cartofi. Carnea 11 lei, cartofii 7, scăpasem iarăși sub 20 de lei. Preț final?! 27 de lei…

Zicea doamna: păi știți că de ieri s-a schimbat și s-a decis să fie taxă de cuptor...Taxa de cuptor de 8 lei!!! Moldovane de mâine închiriezi pui taxa și pe furculiță și cuțit sau de șezut? 

Nesimțire! Taxe pentru proști... vor pierde jumătate din clienți, majoritatea taximetriștilor mănâncă acolo”, a relatat bărbatul pentru Știri de Cluj.

WhatsApp Image 2024-01-12 at 09.54.07.jpeg

Știri de Cluj a contactat directorul Carmangeriei Moldovan, care ne-a explicat că a fost introdusă o asemenea taxă la recomandarea ANPC. 

„Da, am introdus taxa de cuptor. Am făcut o modificare! Înainte aveam niște meniuri cu un preț fix, iar acum la recomandarea domnilor de la ANPC am făcut acest lucru. Am anulat vechile meniuri și am extins oferta. Acum se pot comanda și vechile meniuri, dar și orice alt produs din magazin, care poate fi gătit”, a declarat Raluca Rus, directorul Carmangeriei Moldovan, pentru Știri de Cluj. 

Întrebată dacă taxa are legătură cu prețul gazelor, aceasta a spus că nu: „Am renunțat la meniuri pentru că era o gamă limitată de produse. Nu are legătură cu prețul gazului, ci ne-am extins gama de produse”. 

Directorul Carmangeriei Moldovan a mai punctat că nu s-au păstrat vechile prețuri cu meniuri fixe pentru că „nu  se poate prăji piept de pui lângă ceafă marinată”, de aici ar fi venit și ideea „taxei de cuptor” de 8 lei. 

UPDATE

În urma articolului publicat, reprezentanții carmangeriei Moldovan au transmis un drept la replică. Aceștia susțin că nu a fost introdusă o taxă suplimentară și prețul serviciului de gătire exista și până acum. Regăsiți mai jos integral poziția acestora. 


moldovan 1.png

moldovan 2.png




Comentarii Facebook