Tătic din Cluj, înjurat de un șofer nesimțit care și-a parcat mașina pe locul pentru gravide și părinți: „Nu fac pe victima, dar eram cu fetița în brațe”


Un bărbat din Cluj-Napoca a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută în parcarea unui centru comercial, pe care a relatat-o pe un grup de Facebook destinat conducătorilor auto din Cluj și Florești. Tăticul a fost înjurat de un șofer pentru că i-a atras atenția că nu parcase pe locul corespunzător. Mai exact, clujeanul își parcase mașina pe locul destinat gravidelor și părinților cu copii mici, deși el nu era nici una și nici alta.

Când a fost întrebat de ce a făcut asta și dacă e cu soția sau are copii mici, șoferul l-a înjurat pe tăticul care era cu fetița în brațe.

Multă sănătate șoferului care a parcat la Auchan Iris, fără sa fie cu femeie însărcinată, copil...etc și când i-am atras atenția că a parcat greșit m-a înjurat.”, a relatat bărbatul pe un grup de Facebook.

L-am întrebat frumos, a zis că nu are, că ce treabă am eu, eram cu fetița în brațe, i-am spus că am treabă că nu e locul lui, m-a înjurat.”, a mai precizat acesta. 

Unii membri ai grupului i-au zis bărbatului că poate șoferul avea copii acasă și nu are de unde să știe el acest lucru. Însă, acest lucru este irelevant fiindcă acele locuri de parcare erau destinate exclusiv părinților care au copiii de până în 2 ani cu ei la cumpărături sau femeilor însărcinate. 

Nu fac pe victima, dar sunt sigur ca sunt mulți părinți li se ocupă locurile de parcare abuziv, dacă tac, dacă tăcem, nu e ok.”, a mai explicat clujeanul.

nesimtit.jpg

Comentarii Facebook