Legea nu se aplică și la șmecherii din Capitală? Cum și-a parcat un șofer mașina în Turda: „dacă era un amărât de om, fără discuții amendau”


Un turdean este revoltat de faptul că polițiștii locali nu amendează corespunzător șoferii care încalcă legea. Deși un șofer cu numere de înmatriculare pentru municipiul București și-a lăsat mașina staționată necorespunzător în Piața Romană, organele de poliție n-au fost prezente în zonă respectivă pentru a-l sancționa. Asta deși, bărbatul a precizat că mașina era acolo de mult timp.

Mai mult decât atât, turdeanul a adăugat că Poliția ar fi intervenit dacă în acest caz ar fi fost vorba despre un om simplu, fără posibilități financiare luxuriante și l-ar fi amendat imediat.

Doresc să atrag atenția asupra modului în care se dau amenzi pentru parcare în Turda

Acest Șmecher cu „ș” mic a fost staționat destul de mult timp în acest loc, știm cu toții că daca era un amărât de om venea de la locală și fără discuții amendau. (Nu pot numi Poliție Locală, eu personal nu pot face o asociere a Poliției Locale cu Poliția Română).

Ne-am saturat de „oameni” mari dar mici care se duc la scandal cu soțiile lor ca să bată o fetița de 14-15 ani. Sau mergem pe conceptul: unu-i câine care are bani trebuie să îi spunem domnule caine?”, a relatat bărbatul pentru turdanews.net

Comentarii Facebook