Tatăl Laurei a primit de la medici raportul toxicologic: „Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată”


Tatăl Laurei Roșca, tânăra care a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia în dimineața zilei de joi, 28 septembrie, face dezvăluiri din dosarul morții tinerei. El susține că a primit de la medici raportul toxicologic.

Dj Lalla nu era sub influența alcoolului și nici a substanțelor interzise. Familia Laurei Roșca, cunoscută ca Dj Lalla, încearcă în paralel cu ancheta poliției să reconstituie ultimele zile ale tinerei și să afle ce s-a întâmplat de fapt.

„Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată... Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural…

Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a spus, îndurerat, tatăl tinerei artiste chiar în ziua în care a înmormântat-o la Turda, scrie Antena 3 CNN.

Tânăra cunoscută în lumea muzicală ca DJ Lalla (Laura Claudia Rosca) a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia în dimineața zilei de joi, 28 septembrie. Autopsia a arătat că Lalla a murit înecată, însă poliţiştii trebuie să stabilească dacă era singură sau nu în momentul în care a intrat în mare. Camerele de supraveghere din dreptul clubului, care ar fi putut lămuri misterul, nu funcţionează. Ancheta continuă. În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Comentarii Facebook