Târg de job-uri pentru persoanele disponibilizate de la Nokia


În cadrul evenimentului „Fă pasul înainte, haide la interviu!”, astazi, 10 iulie, intre orele 9 şi 14, la Hotelul Black Tulip din Dej,au participat peste 450 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca – dintre care 180 lucratori disponibilizati ai SC Nokia Romania SRL si SC Eurest SRL, care au avut posibilitatea de a desfasura sesiuni de interviuri pentru angajare.

Aceasta acţiune face parte din proiectul „Centrul de Tranziţie de la JOB la Smart JOB”, finantat din Fondul European de ajustare la Globalizare (FEG) si a fost dedicata în primul rand lucratorilor disponibilizati in urmarea delocalizarii Nokia de la Jucu (jud. Cluj) si fostilor angajati ai firmei Eurest, in vederea reincadrarii în muncă pe joburi oferite de catre companii. La evenimentul “Fa pasul inainte, haide la interviu!” sunt prezenti reprezentanti ai unor mari angajatori din zona de interes Dej-Gherla, societati al caror domeniu de activitate corespunde foarte bine calificarii/specializarii dobandite de catre lucratori, prin participarea la programele de formare profesionala din cadrul proiectului “Centrul de Tranzitie de la JOB la SmartJOB”.

Printre companiile care isi prezinta ofertele de locuri de munca disponibile, in vederea participarii la interviuri de angajare a lucratorilor din grupul tinta al proiectului, se numara:

Acest eveniment face parte din strategia AJOFM Cluj, strategie destinata ocuparii. Evenimentul a fost gandit pentru a ingemana activitatea de formare profesionala realizata in cadrul Centrului de Tranzitie de la Job la SmartJOB cu oferta angajatorilor locali. AJOFM Cluj si-a asumat masuri active de ocupare pentru toate persoanele din zona aflate in cautarea unui loc de munca, implicand in acest eveniment administratia publica locala precum si parteneri privati, parteneri care s-au remarcat prin asigurarea asistentei tehnice si prin asigurarea infrastructurii.”, a declarat Daniel DON, Director Executiv al Agentiei Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Cluj



Comentarii Facebook