Targ de educatie la Cluj, in 23 februarie - European Education Fair 2012


Elevii si studentii din Cluj au sansa sa isi gaseasca un loc la o universitate din strainatate la cea de-a treia editie a Targului Universitatilor si Liceelor din Europa - European Education Fair 2012.

Evenimentul are loc in 23 februarie la Cluj, la Hotel Napoca, intre orele 11.00 si 16.00, si sunt asteptate institutii de invatamant din Marea Britanie, Elvetia, Olanda, Danemarca, Franta, Italia si Suedia. Organizatorii recomanda tinerilor interesati sa consulte in avans lista programelor oferite de scolile si universitatile expozante.

In paralel cu activitatea targului, vor avea loc o serie de prezentari si ateliere interactive ce vor trata teme de interes din problematica studiilor in strainatate. Participarea la targ si evenimentele asociate este gratuita, conditionata doar de inscrierea prealabila pe site (www.eef.ro), intrucat accesul se va face pe baza biletului de intrare primit pe e-mail de fiecare participant, in urma inregistrarii.

EEF 2012 este initiat de catre IEC - International Education Center Romania in parteneriat cu EDvisory Education, ce fac parte dintr-o retea de companii si organizatii internationale active in domeniul educational.

Comentarii Facebook