Succes de marca pentru compania clujeana Roxer Grup, care a fost premiata de Xerox


Bucuresti, 16 februarie 2012 - La intalnirea anuala cu partenerii strategici, Xerox le-a prezentat acestora rezultatele inregistrate anul trecut, strategia de business pentru 2012 si a acordat premii, pentru performanta inregistrata in materie de vanzari de echipamente.

Premiul "Partner of the year" a fost obtinut, pentru al doilea an consecutiv, de compania Roxer. "Premiul din acest an vine ca o confirmare a investitiilor in dezvoltarea afacerii cu Xerox al firmei Roxer Grup din ultimii 18 ani. Vom continua investitiile si in acest an si speram ca locul 1 sa ramana la noi mult timp de acum incolo", afirma Doru Abrudan, Director General Roxer.

La intalnirea Xerox au participat reprezentanti ai celor 24 de parteneri Xerox, gazda evenimentului fiind Gabriel Pantelimon, Country General Manager Xerox Romania. Acestia au discutat rezultatele inregistrate in 2011, obiectivele si tendintele privind vanzarile  de echipamente pentru 2012. De asemenea, au stabilit strategia de business pentru anul in curs.
 
De-a lungul anului, Xerox organizeaza pentru parteneri o serie de training-uri si programe de instruire privind serviciile si produsele sale. Compania desfasoara training-uri pentru toate nivelurile organizatiilor, de la director general, la forta de vanzari, alaturi de workshop-uri si programe de initiere, pentru noii angajati ai partenerilor. Toate acestea pentru optimizarea business-urilor clientilor Xerox, pentru ca acestia sa beneficieze de servicii si produse performante, eficiente si personalizate, in functie de nevoile de afaceri.

 

Comentarii Facebook