Târg al meșterilor populari la Parcul Etnografic din Cluj-Napoca


Muzeul Etnografic al Transilvaniei în parteneriat cu Asociația Meșterilor Populari Clujeni organizează a IV-a ediție a târgului: ”Lume lume… Hai la piață!”.

Evenimentul se desfășoară între 9-11 iulie 2021, în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia (str. Tăietura Turcului), între orele 10-18, ultima intrare ora 17. 

Prețul biletelor de intrare în incinta Parcului sunt următoarele: 6 lei adulți, 3 lei studenți și pensionari, 1,5 lei elevi și preșcolari. 

În acest final de săptămână în Parcul Etnografic pentru a vă bucura de soare, natură, oameni frumoși, obiecte tradiționale și suveniruri, confecționate din lemn, lut, fibre textile etc. Puteți admira, dar și cumpăra,produse tradiționale executate manual cu multă pricepere și dăruire de către meșterii constituiți în cele 8 bresle ale Asociației. 

Ca urmare a situației generate de COVID-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă rugăm să purtați mască în zonele aglomerate, să respectați distanțarea fizică și să utilizați dezinfectantele pe care meșterii le vor pune la dispoziție”, precizează organizatorii. .

Comentarii Facebook