"Ţăranii" care merg la nunţi în Parcul Central au blocat traficul VIDEO


Un cititor a filmat duminică imagini cu aglomeraţia infernală provocată de maşinile care au blocat circulaţia în zona Parcului Central. 

"Incredibil cată lipsa de bun simţ din partea "ţăranilor" care au venit să îi însoţească pe cei care s-au căsătorit civil astăzi în Parcul Central.

Zeci de minute străzile de langă stadion au fost blocate complet pe ambele sensuri de şoferii "ghiorţani" nesimţiţi care şi-au descărcat gagicile" tunate" şi apoi şi-au abandonat maşinile blocand circulaţia.

Nu am văzut nici un poliţist de la circulaţie sau de la poliţia locală, care să fluidizeze circulaţia, zici că suntem în Vestul Sălbatic....", ne-a scris Mircea Maier din Cluj-Napoca.

Imaginile filmate duminică în jurul orei 12.30 arată cum o maşină a companiei Rosal se chinuie să traverseze aleea de langă Cluj Arena, în timp ce un bărbat manevrează din picioare volanul maşinii conduse de o femeie, care se chinuie să facă slalom printre maşinile parcate neregulamentar.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook