Miercuri 24 Aprilie

Tanarul de 18 ani, care a omorat o femeie pe Calea Turzii, s-a fotografiat gonind ca un "nebun" cu 150 km/h


Autorul accidentului produs in seara zilei de 17 noiembrie socheaza cu o fotografie postata pe pagina personala de Facebook, chiar cu cateva zile inainte de accidentul soldat cu decesul unei femei de 51 de ani.

In fotografia realizata de un prieten, Aurelian Cristian Chiorean apare in timp ce gonea pe autostrada Transilvania cu 150 de km/h.

Tanarul si-a luat permisul de curand si invata la Liceul de muzica din Cluj-Napoca. La bordul unui autoturism Dacia Logan, Aurelian a prins uimitoarea viteza de 150 de km/h.

Imaginea a fost surprinsa cu cateva zile inainte de accidentul din 17 noiembrie. Atunci, Aurelian cobora cu viteza excesiva pe Calea Turzii, iar la pod a virat dreapta pentru a intra pe sub pasaj, dar a franat brusc la intersectia cu strada Nicolae Iorga, a lovit un gard si s-a rasturnat, strivind o femeie care circula oe trotuar.

Accidentul a fost extrem de violent, Aurelian Cristian Chiorean a distrus un gard din beton si s-a rasturnat in mijlocul drumului. Dacia Logan implicata in accident este aceeasi cu care tanarul gonea pe Autostrada Transilvania la viteze ametitoare pentru un astfel de autoturism.

Victima, Margareta Arion, de 51 de ani, a decedat din cauza leziunilor la cap si cutia toracica. "Mama a mai trait doua ore. Avea capul distrus si toate coastele rupte", spune Ioana Arion, fiica femeii.

Aceasta a mai spus ca de la accident au trecut circa trei saptamani, dar Politia inca nu a inceput ancheta. "Am auzit ca este cam rebel acest baiat. Dupa accident nici macar nu a dat un telefon sa ii spuna atat: imi pare rau. Nimic. Nici macar o vorba de regret. Ma intreb ce este in sufletul acestor oameni?", a mai spus Ioana Arion.

"Ce mai trebuie sa astepte ca sa inceapa urmarirea penala? Nu este evident ca victima a decedat? Mai trebuie dovedit ceva? Cand am vazut ca nu se incepe urmarirea penala pentru ucidere din culpa am depus noi o plangere penala prin care il acuzam pe vinovat de aceasta infractiune. Inca nu am primit nimic", spune avocatul familiei, Anatol Panzaru.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Adnana Ilies, a declarat ca inca se aduna probe, iar ancheta nu a inceput pentru ca se asteapta un verdict al medicilor legisti.

Aurelian Chiorean este elev in clasa a Xll la Liceul de Muzica "Sigismund Toduta" din Cluj Napoca.

 

Vezi mai jos VIDEO de la accidentul din 17 noiembrie!

Accident grav pe Calea Turzii. O femeie se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost proiectata sapte metri VIDEO si FOTO

Comentarii Facebook