Duminica 28 Aprilie

Tânăra electrocutată în Gara din Cluj voia să facă un selfie-bombă pentru TikTok pe un vagon


Tânăra de 20 de ani din Brașov care s-a urcat pe un tren din Gara Cluj pentru un selfie a fost electrocutată foarte grav, iar acum se zbate între viață și moarte.  

Incidentul s-a produs sâmbătă dimineața, la ora 4.50. Aceasta s-a urcat alături de un prieten pe vagonul unui tren în Gara Cluj și s-a electrocutat. Tânăra a fost aruncată de pe vagon în urma șocului și a fost găsită pe peron cu arsuri grave.

Cei doi au urcat pe vagonul unui tren care aștepta să plece în cursă. Cel care o însoțea, un tânăr de 24 de ani, a scăpat fără probleme grave, având arsură la o mână.

Bărbat: S-a suit să facă TikTok acia și a căzut și i-a curentat.

Reporter: Și i-ați văzut înainte să…?

Bărbat: Da. Și pe domnu’ doar mâna l-a curentat și l-a luat Poliția”.

Prezenta traumatisme și arsuri severe, i-au fost acordate îngrijiri medicale de urgență, iar ulterior a fost transportată la spital”, a spus Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Accesul pe vagoane este extrem de riscant. Acolo intensitatea curentului electric care trece prin liniile de înaltă tensiune este foarte mare, astfel că nimeni nu trebuie să se apropie la mai puțin de 1 metru și jumătate de ele. Prin fire trec 27.000 de volți.

Linia pe care se afla trenul nu este o linie destinată călătorilor. Pe stâlpi sunt acele indicatoare care atenționează pericolul real de electrocutare, în contextul în care toate liniile de cale ferată sunt electrificate în zona gării din Cluj”, a precizat și Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA, conform Știrileprotv.ro.

Tânăra a fost transportată cu avionul SMURD la Timișoara, pentru că la Cluj nu sunt paturi pentru mari arși.

Comentarii Facebook