Clujeancă deranjată că aude din vilă cum latră câinele: ”Ascunde-te în pădure, dar deocamdată bagă-te sub pat! Să ai liniște! Somn ușor, bădie!”


O clujeancă mutată într-o vilă din selectul cartier Voroneț, de la ieșire din Cluj-Napoca, după Bulevardul Muncii, se plânge că aude prea tare lătratul unui câine.

Sunteți amabili să mă ajutați cu un sfat pentru o situație mai puțin obișnuită, dar din păcate foarte deranjantă. Locuiesc la casă, nou construită, în Cluj. Într-un cartier nou de case, și ne deranjează lătratul de la câinele vecinului. Care cunoașteți Clujul, pe strada Voroneț casele au fost construite relativ aproape una de altă. Dacă știam, nu cumpărăm. Până una alta, cale amiabilă sau înțelegere nu există. Zgomotul produs de la lătrat este excesiv și evident deranjant și vreau să știu dacă am o cale legală ca să pot rezolva situația. Sper să primesc un sfat util și nu doresc comment-uri pe lângă subiect”, a scris o clujeancă.

Cei care au văzut postarea au făcut-o fițoasă. ”Vă deranjează un câine. Este simplu de rezolvat. Imaginați-vă că nu erați norocos și nu aveați bani de casă, că locuiați în București pe un bulevard unde trec tramvaie și 4 benzi de autoturisme. Lătratul câinelui este… Vivaldi. Când muncești și ești obosit dormi neîntors”, a scris un internaut.

Mă, da ce domni vă dați acum! Mor! Mă n-ai crescut la țară cu câinele în curte? Bine că țăranul nu s-a plâns niciodată de lătratul câinelui! I-a plăcut să- l audă! Și spre deosebire de tine i-a plăcut s-audă și cocoșul la 4 dimineața! Ba chiar îi mulțumea cocoșului că-l trezește pentru munca de zi cu zi! I-a plăcut s-audă și găina și vaca și porcul pe lângă casă! Din cauza ta vom mânca insecte și dacă te aude Ursula taie corzile vocale la câini! Rușine! Ascunde-te în pădure, dar deocamdată bagă-te sub pat! Să ai liniște! Somn ușor, bădie!”, a mai scris un alt internaut.

Comentarii Facebook