Tânăr din Cluj căutat. S-a dus să cunoască o femeie în DEVA, dar a fost păcălit. Nimeni nu știe unde e - FOTO


UPDATE

Poliția Cluj anunță că Ionuț Pop a fost găsit în perfectă stare de sănătate. ”Și-a găsit deja un loc de muncă și s-a stabilit la Deva. Muncește la firma fratelui femeii la care s-a dus. Este în regulă și s-a stabilit deja la Deva”, a precizat Poliția Cluj.

----------------------------------

Un tânăr de 27 de ani este căutat de familie de câteva zile, după ce a plecat din Cluj-Napoca spre Deva, pentru a cunoaște o femeie cu care a discutat pe rețelele de socializare.

Mama lui Ionuț Pop, Veronica Pop, a spus că fiul ei lucrează în Cluj-Napoca, în construcții. ”S-a dus vineri din Cluj, în Hunedoara, la Deva. A sunat-o pe una să meargă să se întâlnească, dar când a ajuns acolo femeia i-a spus că este măritată și are trei copii, iar apoi nu i-a mai răspuns la telefon. Am vorbit cu el la telefon sâmbătă dimineața și mi-a spus tot, cum femeia aceea nu i-a mai răspuns apoi la telefon și că a dormit într-o casă părăsită. Mi-a spus că merge la un bar ca să bea un suc și să își ia ceva de mâncare. Apoi nu am mai putut da de el, iar telefonul îi este închis”, a spus Veronica Pop.

Tânărul a avut un accident de circulație în urmă cu câțiva ani și s-a lovit la cap. Mama acestuia spune că de atunci a rămas cu sechele și ”merge oriunde îl cheamă cineva”.

Ionuț Pop a plecat cu 400 de lei la el, iar mama lui se teme să nu fi fost atacat de cineva.

Femeia a sunat la Postul de Poliție din Palatca, unde locuiește, iar șeful de post i-a spus că tânărul a fost dat dispărut și este căutat.

Comentarii Facebook