Tânăr de 23 de ani, prins de polițiști la volanul unui bolid cu aproape 200 km/h pe unul dintre cele mai periculoase drumuri din Cluj! FOTO


De-a lungul anilor, în apropierea localității clujeane Jucu au avut loc zeci de acidente, unele soldate cu decese. Cauza principală pentru multe dintre ele fiind viteza șoferului. 

Unii șoferi depășesc astfel cu mult limita permisă și își pun în pericol viața, dar și pe cea a celorlalți participanți la trafic.

Un șofer care se îndrepta dinspre Cluj spre Gherla la volanul unui bolid a fost prins de polițiști în timp ce circula cu 194 de km/h pe DN1C, în afara localității Jucu.

,,La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii Serviciului Rutier au surprins cu aparatul radar pe sectorul drum DN1C, în afara localității Jucu, la km 23, un autoturism ce rula cu viteza de 194 de km/h înspre municipiul Gherla.”, potrivit IPJ Cluj.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din comuna Iclod.

Acesta a fost sancționat de polițiști cu amendă în valoare de 3.300 lei și cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile.


Comentarii Facebook