Tânăr de 22 de ani din Mintiu Gherlii, reținut de polițiști după ce a provocat un accident, fiind sub influența alcoolului sau a altor substanțe!


Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Mintiu Gherlii după ce a provocat un accident rutier, aflându-se sub influența alcoolului sau a altor substanțe. 

La data de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au dispus măsură reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 22 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În fapt, la aceeași dată, tânărul ar fi fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pe strada Dejului din municipiul Gherla. 

Fiind testat cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, polițiștii au procedat la testarea acestuia și cu aparatul pentru detectarea substanțelor psihoactive, reieșind indicii cu privire la prezența acestora în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate mostre biologice.

Față de acesta, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comentarii Facebook