Tânăr clujean de doar 17 ani, reținut de polițiști după ce a furat, condus și avariat o mașină. Acesta s-ar fi furișat într-un imobil pentru a fura cheile


Tânărul a fost prins joi, 4 mai, de polițiștii din Câmpia Turzii. Aceștia au dispus reținerea lui pentru 24 de ore, cercetat fiind pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. 

Concret, adolescentul este bănuit că la data de 21 aprilie ar fi pătruns într-un imobil situat în comuna Tritenii de Jos, de unde ar fi sustras cheile unui autoturism, ulterior deplasându-se cu respectivul autovehicul, deși nu deținea permis de conducere.

În timp ce conducea mașina furată, tânărul ar fi provocat un prejudiciu de circa 1.500 de lei, fiind distruse elemente de caroserie.

Ar fi parcat apoi autovehiculul înapoi în curtea imobilului.

„La data de 3 mai a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție, fiind identificate bunuri de interes pentru cauză, iar în baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, au transmis polițiștii din Turda.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

Comentarii Facebook