Tamponare la intersecția Albac cu Albini, Gheorgheni! Șoferii nu știu regulile de circulație - VIDEO


Doi șoferi din Cluj-Napoca au ajuns să se tamponeze din pricina faptului că unul dintre ei nu cunoaște fie orașul, fie regulile de circulație.

Fiind pe strada Albac, mergând spre strada Septimiu Albini, unul dintre șoferi, depășește mașina din fața sa, încadrându-se pe banda corespunzătoare pentru virajul la dreapta.

În videoclip se poate auzi cum celălalt șofer îl critică pe acesta pentru că l-a „depășit”, deoarece „nu sunt două benzi, te-ai parcat”. Bărbatul îi ignoră isteriile și încearcă să-și vadă de drum, însă celălalt șofer i-a tăiat calea, luând-o la dreapta, deși s-a încadrat pentru a o lua la stânga, din punct de vedere codului rutier. 

Acesta s-a ales cu lateralul mașinii îndoit și astfel s-a dovedit că nu avea dreptate și strada avea două benzi. Din păcate, a fost nevoit să o învețe pe calea „cea grea”.

Totuși, orgoliul nu l-a lăsat să recunoască că a făcut o greșeală, iar atitudinea lui defensivă a continuat până la final.

Oamenii au reacționat la videoclip: „pe lângă că e prost, mai și semnalizează”, unii chiar au întrebat dacă sunt sau nu două benzi și li s-a confirmat.


Comentarii Facebook