Tâlhari prinși de polițiști după ce au comis un furt din magazin. Au sărit la bătaie cu agenții de pază pentru a scăpaPolițiștii clujeni au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri acuzați de sustragerea mai multor bunuri dintr-un magazin alimentar și agresarea agenților de pază.

La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 08:30, doi tineri au sustras mai multe bunuri alimentare dintr-un magazin din cartierul Mănăștur, din Cluj-Napoca”, informează IPJ Cluj.

În momentul în care au dorit să părăsească magazinul, au fost opriți de către agenții de pază, insă pentru a-și asigura scăparea cei doi au exercitat acte de violență asupra agenților, unul dintre ei reușind să fugă, abandonând însă bunurile sustrase.

Polițiștii ajunși la fața locului, au stabilit identitatea celui reținut, fiind vorba despre un tânăr, de 24 de ani, din comuna Cojocna, localitatea Straja, județul Cluj.

Cu privire la celălalt, care a reușit să fugă, au fost alertate toate patrulele din teren, la scurt timp fiind depistat de către polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, din Cluj-Napoca. Astfel, s-a stabilit că este vorba despre un tânăr, de 26 de ani, din Iclozel, județul Cluj, care se afla sub control judiciar, măsură dispusă de către Judecătoria Iași, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

În urma depistării, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi. Ulterior, la data de 13 ianuarie a.c., magistrații au dispus față de tânărul de 24 de ani măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, iar față de tânărul de 26 de ani măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Codul penal.

Comentarii Facebook