Tâlhar prins de mai mulți clujeni CURAJOȘI, după ce a jefuit un bătrân pe trecerea de pietoni


Un tâlhar a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii clujeni, după ce i-a smuls borseta unui bărbat, aflat pe stradă.

La data de 12 decembrie a.c., un bărbat, de 72 de ani, a sesizat Poliţia municipiului Cluj-Napoca despre faptul că în jurul orei 10:30, în timp ce se deplasa pe strada Dacia, în zona trecerii de pietoni, ar fi fost atacat din spate, de către un necunoscut.

Din cercetări a reieşit că un tânăr, prin violenţă, i-ar fi smuls părţii vătămate, de sub braţ, o borsetă, care conţinea acte de identitate, carduri bancare şi peste 1.000 de lei”, indormează reprezentanții IPJ Cluj.

Infractorul a fost prins rapid, datorită clujenilor aflați în preajmă, care au fost alertați de strigătele victimei și l-au depistat imediat pe vinovat.

Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de Cod penal. Faţă de acesta instanţa aluat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Oamenii legii i-au lăudat pe cei care au reușit să-l prindă pe tâlhar.

Clujenilor prezenţi în zonă, le mulţumim pentru iniţiativa lor şi îi felicităm pentru faptul că nu au rămas pasivi în faţa unei tâlhării. Ne bucurăm că aceştia conştientizează că puteau fi chiar ei în locul persoanei vătămate”, mai spun polițiștii.

 

 

 

FOTO: Arhivă

Comentarii Facebook