Swimathon Cluj 2014: 7.000 de lei adunați pentru tabăra copiilor dependenţi de dializă

 

Echipa Marty Cluj a reușit să adune 7.000 de lei pentru copiii dependenţi de dializă, sportivii amatori înotând pentru a strânge banii necesari deplasării acestora în tradiționala tabără de vară la mare. 

 

Cei șapte membri ai echipei Marty, Tudor Harmath, Cătălin Crişan, Bianca Petridean, Dan Pop, Ştefan Ioachim, Marius Nica şi Nicu Ungureanu, au înotat 40 de lungimi de bazin, iar susținătorii lor au donat 7.000 de lei. 

 

Le mulțumesc tuturor pentru această susținere. Copiii din Asociația noastră nu sperau ca oamenii să se adune și să doneze pentru tabăra de la mare. A fost Zumbathonul cu 10.000 de lei și acum 7.000 de lei la Swimathon. Mai avem nevoie de 5.000 de lei, care vor veni de la firme private, și tabăra se va face și în acest an. Vor fi 10 zile de vacanță la Mamaia, la care acești copii visează în fiecare an. Practic. petru majoritatea, este singura lor vacață”, a spus Emanuel Ungureanu, președintele Asociației de Solidaritate și Empatie ”Claudia Safta”.

 

Asociația va duce la mare în acest an 37 de copii bolnavi de insuficiență renală cronică și care fac dializă. Tabăra este organizată anual de președintele organizației, Emanuel Ungureanu, cu ajutorul autorităților locale și a sponsorilor privați.

 

Bugetul total al taberei este de 70.000 de lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook