Swimathon Cluj 2011: 100 de inotatori s-au inscris in concurs


O suta de inotatori s-au inscris pana acum in competitia Swimathon 2011, organziata de Fundatia Comunitara Cluj in 16 iulie, la Complexul de Natatie al Universitatii Tehnice.

Acestia vor inota pentru cele 20 de proiecte inscrise in competitie, din domenii diverse: educatie, sanatate si terapii speciale, reinsertie sociala, protectia animalelor, reabilitare de locuinte, sport.

Inotatorii vor fi sustinuti de 53 de sustinatori, care ofera sume cuprinse intre 1 si 5 lei, pentru lungimile de bazin parcurse de fiecare sportiv sau sume fixe pentru intregul concurs. Cea mai mare suma oferita pentru un sportiv sau pentru o echipa este de 1.000 de lei.

 

Regulamentul concursului este simplu: "Fiecare inotator/echipa de inotatori va avea la dispozitie 60 minute pentru a parcurge cat mai multe bazine pe un singur culoar. Schimbarea inotatorilor unei echipe se va face in stil stafeta, doar cand inotatorul in curs va finaliza minim o lungime de bazin. Stilul de inot este liber, iar plecarea se va face la alegerea inotatorilor (din apa sau de pe bloc-start). Inotatorii care reprezinta o companie pot sa fie angajati ai companiei respective sau pot sa reprezinte compania la solicitarea acesteia", precizeaza organizatorii competitiei.

 

Fundatia Comunitara Cluj a sprijinit si finantat in perioada 2008-2010 circa 100 de proiecte si 42 de bursieri cu suma totala de 503.427 de lei.

 

Vezi si...

36 de clujeni vor inota la Swimathon, in 7 august la Bazinul Olimpic, pentru o cauza nobila

Concurentii de la Swimathon Cluj au inotat 38 de kilometri si au strans 63.000 de lei pentru cauze umanitare

Comentarii Facebook