Reclicvele Sfantului Anton de Padova, venerate la Capela "Sfantul Iosif" din Cluj-Napoca FOTO


Credinciosii greco-catolici din Cluj-Napoca s-au rugat in ultimele trei zile la relicvele "Sfantul Anton de Padova", la capela "Sfantul Iosif" din Piata Cipariu.

Relicvariul, impreuna cu statuia Sfantului Anton, au fost aduse de la Biserica "Sfantul Anton" din Dej.
 
"In multe din momentele acestor zile, capela a fost neincapatoare, sute de credinciosi de diferite confesiuni crestine s-au perindat pentru a participa la oficiile de rugaciune si pentru a venera moastele Sfantului denumit si "Sfantul Minunilor", unul dintre cei mai mari sfinti ai Bisericii, caruia multe generatii de credinciosi i-au cantat cu evlavie", a declrat preotul Mircea Martian.

In perioada 25-28 iunie, la capela greco-catolica au venit copii, tineri si varstnici, au fost adusi bolnavi si batrani, "multi dintre ei nemaiputand spera decat de la Dumnezeu ajutorul - pentru ca multe drame nevazute si nestiute se petrec, in taina, doar sub privirea plina de grija a lui Dumnezeu. Prezenta multimii cu privirea indreptata, prin intermediul Sfantului Anton, spre Isus, spre Preasfanta Treime, este un semn despre cat de multa nevoie de rugaciune exista – nevoia de incredintare, prin invocatii simple rostite din adancul fiintei, cu incredere deplina, doar indurarii divine", a mai spus preotul Martian, paroh al Parohiei "Andrei Muresanu".

 

Marti,28 iunie, preotii au dus relicvele Sfantului acasa la bolnavii netransportabili, pentru ca si acestia sa se poata ruga.

Comentarii Facebook