Sute de vitezomani amendati pe Autostrada Transilvania si drumurile judetene! VIDEO si FOTO


Peste 600 de soferi vitezomani au fost sanctionati in perioada 15-17 aprilie pentru ca au condus cu viteza pe Autostrada Transilvania si drumurile judetene sau au fost prinsi bauti la volan.

"In perioada 15-17 aprilie 2011, politistii rutieri si cei de ordine publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj au actionat pe raza judetului, pe toate drumurile nationale si tronsonul de autostrada A3,  pentru a verifica modul in care sunt respectate de conducatorii auto prevederile legale in materie. Actiunile din acest sfarsit de saptamana s-au finalizat cu aplicarea a 631 sanctiuni contraventionale. in principal au fost sanctionati conducatorii autovehiculelor care nu au respectat regimul legal de viteza stabilit pe anumite tronsoane de drum, cei care au fost surprinsi de politisti conducand sub influenta alcoolului sau care au savarsit abateri privind acordarea de prioritate sau depasirile altor vehicule. Valoarea sanctiunilor contraventionale aplicate este de aproximativ 66.000 lei", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

De asemenea, la 43 de soferi au ramas fara permis dupa ce au fost prinsi fie bauti la volan, fie ca au calcat prea mult pedala de acceleratie.

Comentarii Facebook