Sute de sancțiuni aplicate la Cluj de sărbători. Cei mai mulți clujeni au fost amendați pentru viteză


Petse 500 de polițiști ordine publică, rutieri, de investigaţii criminale, precum şi de investigare a criminalităţii economice au ieșit pe străzi în perioadă sărbătorilor.

Conform reprezentanților IPJ Cluj, aceştia au acţionat cu precădere în zonele lăcaşurilor de cult, pentru menţinerea ordinii publice pe timpul desfăşurării slujbelor religioase, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului auto şi pietonal.

De asemenea, principalele artere de circulaţie au fost supravegheate cu aparate radar pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

Astfel, în perioada 11- 13 aprilie, poliţiştii rutieri au aplicat peste 200 de sancţiuni contravenţionale la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Totodată, 18 permise de conducere au fost reţinute, iar 6 certificate de înmatriculare retrase.

Una dintre cele mai frecvente abateri constatate de oamenii legii în aceastî perioadă a fost depăşirea vitezei regulamentare.

De asemenea, au mai fost constatate 11 infracţiuni rutiere, dintre care 6 se referă la conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Comentarii Facebook