Sute de polițiști ies pe străzile Clujului în perioada Sărbătorilor Pascale



Polițiștii clujeni vor acționa cu efective mărite pe străzile Clujului, în perioada Sărbătorilor de Paște, care coincide și cu minivacanța de 1 mai.

”Circa 400 de poliţişti vor fi în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent și vor avea ca prioritate prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți”, transmite IPJ Cluj.

Astfel, în perioada 30 aprilie – 2 mai a.c., poliţişti de la ordine publică, de la structurile de poliţie rutieră, dar şi de la transporturi, arme, economic, investigaţii criminale și de la alte structuri se vor afla în stradă și în proximitatea lăcaşurilor de cult sau a locurilor unde au loc manifestări publice circumscrise acestor sărbători.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult religios, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone.

Comentarii Facebook