Suspiciune de coronavirus în Alba, la o elevă de 15 ani întoarsă din Italia. Au fost trimise probe la Cluj pentru analize


O adolescentă de 15 ani din Alba este suspectă de coronavirus. Fata tocmai ce s-a întors din excursie din zona afectată a Italiei, apoi a început să facă temperatură.

O tânără care a făcut parte din grupul de liceeni întorși din excursia în Italia, inclusiv la Veneţia, a fost dusă, joi noaptea, în carantină, deoarece avea febră de 38 de grade Celsius, , potrivit realitateadealba.net, În această dimineață au fost trimise probe pentru analiză la un centru din Cluj-Napoca.

"Eleva din grupul sosit duminică prezintă febră în jur de 38 de grade. A fost transferată la unitatea de carantină amenajată la Compartimentul de Dermato-venerologie din cadrul Secţiei de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia", a declarat directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Alexandru Sinea.

Tânăra de 15 ani a fost transferată   la spital de către un echipaj al ISU Alba, respectând protocolul. Alături de fată, se află în carantină şi mama sa.

Un grup de 47 de elevi şi 4 profesori de la liceul de artă Regina Maria din Alba Iulia au sosit, duminică noaptea, dintr-o excursie din Italia. Ei au fost consultaţi, la sosirea în Alba, de către specialişti.  În Alba, sunt izolate în total la domiciliu 116 persoane.

Comentarii Facebook