Suporter U Cluj bătut de țigani pe Dorobanților. A sărit în stradă pentru a scăpa, dar a fost lovit grav de un BMW - VIDEO

 

Un tânăr de 20 de ani a fost accidentat grav pe Calea Dorobanților, sâmbătă seara, în jurul orei 21.40, de un BMW, după ce a țâșnit în stradă pentru a scăpa de un grup de țigani.

 

Cosmin Crișan, un înfocat suporter U Cluj, venea dinspre Mărăști împreună cu alți doi prieteni. În momentul în care tinerii au ajuns în dreptul Liceului pentru Deficienți de Auz din Cluj-Napoca s-au întâlnit cu un alt grup format din 20 de țigani. ”Prietenul meu a început să strige ”Haide U Cluj!” și ”U Cluj nu moare”, iar în acel moment cei 20 au năvălit peste noi. Ne-au umplut de sânge, iar Cosmin a vrut să fugă și a luat-o pe trecerea de pietoni chiar dacă era roșu. L-a lovit în plin BMW -ul, iar atacatorii nostri au dispărut”, a povestit unul dintre tinerii care îl însoțea pe Cosmin Crișan și care avea urme de sânge pe față și mâini. 

 

Scena a fost relatată și de paznicul de la Liceul pentru Deficienți de Auz. ”Am auzit gălăgie, zgomot și am ieșit să văd ce se întâmplă. Circa 20 de țigani îi bateau pe alți tineri. Unul dintre ei a ajuns în stradă, dar a fost lovit în plin de un BMW. Nu cred că mașina să fi avut mai mult de 50 - 60 de km/h. După accident toți țiganii au luat-o la fugă spre Mărăști. Sunt unii care zic că țiganii l-ar fi împins pe tânăr în stradă, dar alții că ar fi fugit să scape. Eu nu am văzut foarte bine pentru că era agitație mare”, a spus și Alexandru Socaciu, paznicul Liceului.

 

Poliția și un echipaj de la Ambulanță a sosit de urgență la locul accidentului. Tânărul lovit de mașină nu a fost mișcat din loc pțnă la sosirea echipajului de prim ajutor. Victima a fost transportată la UPU Cluj, fiind în stare destul de gravă.

 

Poliția face cercetări în acest caz, dar cei doi tineri care îl însoțeau pe Cosmin Crișan au spus că vor face plângere pentru agresiune și cer pedepsirea vinovaților.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Din punctul nostru de vedere a fost o traversare neregulamentară. Tot ceea ce ține de altercație urmează ca tânărul să depună plângere și agresorii să fie depistați și cercetați”, a declarat Marius Stupar, șeful Serviciului Poliției Rutiere Cluj.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1

 

Tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral cu hematoame subdurale fronto-temporo-parietale și hematom epidural. Mai are și o coastă ruptă. Toate rănile le-a suferit în urma accidentului rutier și unei agresiuni. Acum este internat la Clinica de Neurochirurgie”, a declarat managerul Spitalului Clinic Județean Cluj, Cristian Ciortea.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 2

 

Poliția Cluj a reușit să îi identifice pe patru dintre țiganii implicați în scandalul de sâmbătă seara, de pe Calea Dorobanților. Oficial scandalul a izbucnit de la o femeie și nu are nicio conotație sportivă, susțin oficialii IPJ Cluj.

 

Ce spune Poliția Cluj despre scadalul în care un suporter al U Cluj a fost agresat de țigani pe Dorobanților

Comentarii Facebook