Ce spune Poliția Cluj despre scadalul în care un suporter al U Cluj a fost agresat de țigani pe Dorobanților

 

Reprezentanții IPJ Cluj au reușit să identifice patru dintre țiganii care l-au agresat pe un tânăr, sâmbătă seara, în jurul orei 21.40, pe Calea Dorobanților. Bătatia nu a avut nicio legătură cu rivalitatea U Cluj - CFR Cluj.

 

Din primele informații rezultă că altercația a pornit de la o femeie. ”Cei trei erau foarte beţi şi s-au legat de o fată din grupul de romi care locuiesc la groapa de gunoi de la Pata Rât şi mergeau spre această zonă. Ceilalţi au reacţionat dar nu a fost nicio bătaie. A fost numai un scandal şi de frică, tânărul care a fost lovit de maşină, a vrut să fugă peste drum. Acesta este adevărul şi trebuie spus clar şi ferm. Nu tot timpul ţiganii sunt de vină. Deja au fost identificaţi patru ţigani care au dat declaraţii. Scandalul nu are conotaţii sportive şi nu poate fi pus pe rivalitatea dintre CFR şi U Cluj”, a spus unul dintre şefii Poliţiei Cluj.

 

Cosmin Crișan, tânărul bătut și lovit de mașină, a fost transportat la UPU Cluj, iar apoi la Neurochirurgie, dar i-au fost prelevate și probe biologice pentru a se vedea dacă a consumat alcool sau alte substanţe interzise.

 

Prietenii victimei au declarat că au fost atacați de țigani în momentul în care ar fi strigat ”Haide U Cluj!”.

 

Cei trei tineri bătuți nici măcar nu sunt din Cluj-Napoca, ci din localitatea Ploscoș, de lângă Turda. ”Cei trei tineri nu sunt nici ei din Cluj Napoca, ci din localitatea Ploscoş şi au venit la Cluj pentru Ziua Naţională. De la Neurochirurgie, victima a fost transferată la spitalul din Turda”, a mai precizat sursa citată.

 

Suporter U Cluj bătut de țigani pe Dorobanților. A sărit în stradă pentru a scăpa, dar a fost lovit grav de un BMW - VIDEO

Comentarii Facebook