Supernanny te învață "Cum Poţi Fi Un Părinte Mai Bun” la Cluj-Napoca


Vineri, 26 octombrie şi sâmbătă, 27 octombrie, clujenilor li se oferă minunata oportunitate de a se întâlni cu doamna Irina Petrea, cunoscută pentru emisiunile sale de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinți” și “Cei 7 ani de acasă”, precum și pentru cărțile şi articolele pe teme de parenting.

Ideea care stă la baza acestui proiect a pornit tocmai din nevoia exprimată a părinţilor de a “învăţa” cum să devină părinți mai eficienți și mai fericiți, pentru a avea copii care sunt fericiți, la rândul lor.

Fiecare copil și fiecare părinte este unic în felul său, la fel este și relația pe care o au cu copiii lor- unică, particulară, specială. Dorința firească a părintelui responsabil și conștiincios de a oferi copilului său tot ceea ce este mai bun poate, uneori, să rămână doar o dorință, să nu se împlinească sau să se împlinească parțial. Campania “Un părinte mai bun” și-a propus să sprijine părinții în a deveni mai eficienți în atingerea acestui obiectiv, oferindu-le metode și idei alternative de cunoaştere și relaționare cu copiii și de a le oferi unelte pentru a face faţa problemelor diverse cu care se confrunta în funcție de particularitățile de vârstă ale copilului.

Proiectul vine în sprijinul tuturor părinţilor, fie că au identificat deja o problemă în creşterea şi educaţia copiilor lor, fie că nu. Sfaturile specialiștilor, experiența de viață a altor părinți și copii, precum și propria copilărie explorată cu maturitate oferă sprijin oricui are nevoie.

La întâlniri vor fi discutate aspecte importante din viaţa şi educaţia copiilor, de la primii lor paşi, până în adolescenţă. Este deosebit de important cum ne pregătim copilul pentru școală, cum îl sprijinim, cum îl învățăm să învețe și cum reuşim să-i fim alături într-o manieră constructivă și eficientă.


Programul seminariilor este următorul:

26 Octombrie, ora 17:00, Centrul Playful Learning, str. Eroilor nr. 21

27 Octombrie, ora 10:00, Transylvania College, str. Baisoara 2 A

27 Octombrie, ora 16:00, Centrul Playful Learning, str. Eroilor nr. 21


Pentru înscrieri sunați la 0757464988.


Eveniment organizat de Orgacos, cu sprijinul Transylvania College si Playful Learning

Comentarii Facebook