”Supercom își bate joc de cetățenii din Cluj” - Nu au mai ridicat gunoiul de cinci zile - FOTO


Clujenii de pe strada Lăcrămioarelor, de la numerele 1 - 3, reclamă că Supercom își bate joc de ei și nu ridică gunoiul de cinci zile. 

E o bătaie totală de joc la adresa cetățenilor din partea Supercom și a celor care au adus aceasta companie la Cluj. De aproape cinci zile nu a fost ridicat gunoiul.

Probabil nu înțelegem noi arta urbană. Și de fapt autoritățile au dorit sa coloreze astfel sumbrul peisaj de iarna”, ne-a relatat clujeanul.

Acesta a spus că încă nu a făcut reclamație, dar ”e cam aceasi situatie de când a venit noua companie. În lunile trecute am mai făcut reclamații pe My Cluj, deoarece e o situație frecvent”, a mai spus cititorul nostru.

La sesizările trimise primesc același mesaj cu copy / paste. Cât despre dispeceratul Supercom, ai mai mari șanse să îți răspundă la Fan Curier la serviciul clienți”, a mai explicat, ironic, clujeanul.

WhatsApp Image 2023-12-19 at 08.59.09.jpeg

Dacă sunteți martorii unor incidente care pot deveni știri și aveți nevoie de susținere, ne puteți scrie pe Whatsapp (0722804093), pe Facebook sau pe office@stiridecluj.com.

Comentarii Facebook